Hanna

Liikkeenomistaja, hiusmuotoilija

Reilut kuusi vuotta alalla toiminut Hanna rakastaa vaaleita hiuksia ja erilaiset vaalennustekniikat raidoista kokopäävaalennuksiin ovatkin hänen vahvuuksiaan. Luonnolliset lopputulokset ovat myös yksi kysytyimpiä juttuja liiketyössä; ”teen hiuksia pese&pidä-taktiikalla, jotta asiakkaallani olisi mahdollisimman helppoa hiustensa kanssa käyntien välissä.

Ekstroverttina ja sosiaalisena Hanna tykkää ihmisten kohtaamisesta; -se on työn parhaita puolia!

Vapaa-ajalla aika kuluu sisustuksen ja kesäisin siirtolapuutarhamökki-harrastuksen parissa. ”Rakastan kukkia & kasveja ja niitä pyrin pitämään kampaamollakin mahdollisimman paljon !”🤍

emilia

parturi-kampaaja

Emilia ”hiusnoita” Laitinen joka on toiminut alalla yli neljä vuotta on intohimoinen hiustaiteilija. Hän haluaa löytää asiakkaillensa hiustyylin joka nostattaa tämän itsevarmuutta ja minä kuvaa. ”kun asiakas lähtee ovesta hymy huulilla ja leuka korkealla, olen onnistunut”

 
Kirkkaat vaaleat, luonnolliset sävyt ja toimivat leikkaukset ovat Emilian erikoisalaa.
 
”Hius on parhaillaan kun se toimii heti sängystä noustua, mutta silti hiuksen laittaminen voi olla hauskaa. Vaikka hius ei vaatisi laittoa, neuvon aina miten sitä kotona voi pienin helpoin tavoin muuttaa.”
 

Vapaa-aikansa Emilia käyttää juhlien, ystäviä tavaten sekä rennosti kotona koirien kanssa touhuten tai tauluja maalaten.